Kategori Produk
Naik
538 produk ditemukan
Kunjungi Toko
−74%
Balenciaga Classic Velo Small Studs Leather Bag
Rp 6.863.000 Rp 27.294.000
Style Tribute

DROP LENGTH: 11.5cm, 4.5 inDUST BAG: YesStained

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−56%
Balenciaga Yellow Classic City Bag
Rp 12.899.000 Rp 29.409.000
Style Tribute

MATERIAL: Lambskin leatherSIZE: 39x14.5x24 cm, 15.25x5.75x9.5 inDUST BAG: YESCONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−53%
Balenciaga GIANT WORK RGHW
Rp 15.479.000 Rp 33.021.000
Style Tribute

Black Shoulder bag, Tote Bag, Top-Handle CONDITION: Very good MATERIAL: LeatherMEASUREMENT: W42 X H27 X D20 CMREMARKS: Scuffing, W MIRROR, 10001669Comes With: Dust Bag, Strap

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−16%
Balenciaga tee / tshirt / kaos imp
Rp 75.000 Rp 90.000
Shopee

Kaos import balenciaga Size : S, M, L (Kasi keterangan size pas order) Bahan 100% pure cotton Toleransi bahan sekitar 2cm dr size, jadi jangan di tanya melar atau nggak...kalo yang melar itu nama nya : Bahan Spandek Size S LD 84 cm , Panjang 64 cm Size M LD 88 cm, Panjang 69 cm Size L LD 94 cm, Panjang 70 cm XL (Sold out) XXL (Sold out) XXXL (Sold out) Harap di baca dan di pahami sebelum order : 1.Apakah barang ready?, Selama dipajang. barang dipastikan ready dan siap kirim. (variasi ukuran atau warna yg tersedia bisa di pilih saat check out) 2.Sudah dikirim?, pengiriman H+1 dr konfirmasi pembayaran masuk (catatan : jika konfirmasi pembayaran dari shopee di hari sebelum nya tidak lewat jam 15:00 WIB), jika lewat maka di kirim H+2 tidak di hitung minggu dan libur national. 3. Stock Habis atau reject akan segera kami hapus dan konfimasi. 4.Bisa minta resi?, pengiriman kami menggunakan JOB status pengiriman berubah otomatis paling lama 2x24 jam setelah pengiriman. Untuk menghemat waktu kerja, mohon maaf segala pertanyaan berulang di atas tidak akan kami jawab. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #balenciaga #kaosbalenciaga #kaosimportbalenciaga #balenciagapremium #myv #myvolshop

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Metallic Edge City GHW Reguler
Rp 21.950.000
Shopee

NEW & Authentic , with dust bag , sample leather , copy receipt Color : Bordeaux / Rouge Pourpe

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Classic Continental Zip AJ Wallet
Rp 11.159.000
Bobobobo

About the designer: Cristóba Balenciaga started his couture house back in 1918, influencing the next century of fashion with his dramatic, sculptural silhouettes. In 2012, the brand announced that Alexander Wang would be taking over as the new creative director, bringing his signature edge to the classic luxury fashion house.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−72%
Balenciaga Classic Giant Gold Textured Leather Monkey Wallet
Rp 2.709.000 Rp 9.803.000
Style Tribute

CONDITION: GOODLxWxD: 19x3x10cm

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−27%
Balenciaga Motocross Giant 12 Hip Bag
Rp 9.133.000 Rp 12.590.000
Style Tribute

The Motocross Giant 12 Hip Bag features a calf leather body, exterior front zip pocket, flat leather strap, top zip closure, and interior zip pocket. It carries a B condition rating.Shoulder Drop: 66.00 cmOriginal Accessories: Dust BagCountry of Origin: ItalyBoutique Ref: ST21759S123

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−11%
Balenciaga Ballinciaga Harlem Tee /Premium Tee /Balanciaga
Rp 80.000 Rp 90.000
Shopee

BALENCIAGA Official Bahan : 100% Pure Cotton Combed Tebal + Adem, bahan super awet dan tahan lama. melar nggak sist = Nggak!, yang melar itu nama bahan nya Spandex. Size : S, M, L Kaos import bahan 100% pure cotton High Quality PREMIUM CLASS Size S LD 84 cm , Panjang 64 cm Size M LD 88 cm, Panjang 69 cm Size L LD 96 cm, Panjang 70 cm XL (Sold out) XXL (Sold out) Harap di baca dan di pahami sebelum order : 1.Apakah barang ready?, Selama dipajang. barang dipastikan ready dan siap kirim. (variasi ukuran atau warna yg tersedia bisa di pilih saat check out) 2.Sudah dikirim?, pengiriman H+1 dr konfirmasi pembayaran masuk (catatan : jika konfirmasi pembayaran dari shopee di hari sebelum nya tidak lewat jam 15:00 WIB), jika lewat maka di kirim H+2 tidak di hitung minggu dan libur national. 3. Stock Habis atau reject akan segera kami hapus dan konfimasi. 4.Bisa minta resi?, pengiriman kami menggunakan JOB status pengiriman berubah otomatis paling lama 2x24 jam setelah pengiriman. Untuk menghemat waktu kerja, mohon maaf segala pertanyaan berulang di atas tidak akan kami jawab. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #Balenciagatee #Balenciaga #kaoswanita #Kaosimport #myvfashion #myv #myvolshop

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−41%
Balenciaga Velo Regular Beige
Rp 15.469.000 Rp 26.417.000
Style Tribute

MATERIAL: LeatherSIZE: 33x28x17cm, 13.2x11.2x6.8in.DUST BAG: YES

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−80%
Balenciaga Dark Brown Flat Handbag
Rp 3.708.000 Rp 18.575.000
Style Tribute

This flat bag from BALENCIAGA has been made from % genuine leather. It is stylish and functional, it can be worn from day to night. Perfect match with dark jeans and a pair of black varnished flats. It comes with few discolored spots at the front. Dimensions: 16 x 9 x 4 inches

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−56%
Balenciaga Militaire Lambskin Leather Giant 21 Rose Gold Work Bag
Rp 12.849.000 Rp 29.874.000
Style Tribute

DROP LENGTH: 14.3cm, 5.75 in

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−5%
Balenciaga tee lengan panjang / /branded tee
Rp 85.000 Rp 90.000
Shopee

Balenciaga kaos lengan panjang Kaos import bahan 100% pure cotton High Quality PREMIUM CLASS Size S LD 88 cm Size M LD 94 cm Size L LD 98 cm XL (Sold out) XXL (Sold out) XXXL (Sold out) Selama gambar di pajang, berarti stock masih ada...tinggal size nya aja tanyain ke admin. Barang yang kami pajang 100% real pict, barang beda sama model garansi retur silahkan di kembalikan. Kasi alternatif warna dan ukuran saat order di catatan (atau tanya admin karena perputaran stock kami lumayan cepat), stock habis, maka akan kami kirim random dengan model yang sama. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #kaos #kaosimport #balenciaga #myv #myvfashion #myvolshop

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga B For Women EDP TESTER
Rp 1.250.000
Lazada
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Bazar' logo print stripe silk twill scarf
Rp 3.607.000
Lane Crawford

Enliven your trans-seasonal outfit with a patterned punch by wearing this Bazar scarf from Balenciaga, which features a logo print set upon a colourblocked striped backdrop.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−83%
Balenciaga Purple Silk Top
Rp 1.379.000 Rp 8.256.000
Style Tribute

MATERIAL: 100% SILKCONDITION: Excellent

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga White bb Lounge Pants
Rp 3.389.000
Ssense

Slim-fit fleece lounge pants in white. Dropped inseam. Elasticized waistband and cuffs. Logo printed in black at outseam. Tonal stitching.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Cristobal Women EDT Parfum Wanita [100 mL] Ori Tester Non Box
Rp 400.000
Blibli

Balenciaga Cristobal Women EDT Parfum Wanita [100 mL] merupakan parfum wanita dengan unsur-unsur bunga yang menghasilkan aroma yang menggoda. Parfum dengan paduan intoksikasi freesia, hiasan manis menggoda dan anyelir klasik diperkuat oleh sifat jeruk bergamot dan nada hijau daun ara. Menghasilkan aroma feminin yang indah dan membangkitkan gairah dan glamour.Spesifikasi : Balenciaga Cristobal Women 100 ML EDT 100 mL Aroma : Intoxicating freesia, seductively sweet peony and classic carnation are enhanced by the citrus property of bergamot and the green note of fig leaf'cating freesia, seductively sweet peony and classic carnation are enhanced by the citrus property of bergamot and the green note of fig leaf'

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−70%
Balenciaga Metallic Silver Mini City Tote
Rp 6.450.000 Rp 21.670.000
Style Tribute

MATERIAL: Leather / Moderate wear throughout.COLOR: SilverCONDITION: Gently LovedLxWxD: 32x18x4cmSERIAL: 0091 A 103208

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Vintage Chain' print scarf wrapped cuff
Rp 7.214.000
Lane Crawford

Retro archival designs make a comeback in Balenciaga's AW17 accessory collective, as showcased in this cuff. This bracelet features a 'Vintage Chain' print scarf wrapping around a brass hoop and intricately knotted into sash drapes.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Black Clubmaster-style Sunglasses
Rp 4.556.000
Harvey Nichols

Balenciaga black acetate sunglasses Dark grey lenses, gold tone frame trim, moulded nose pads, designer-stamped arms 100% UV protection

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−31%
Balenciaga Motocross Giant 21 Envelope Clutch
Rp 9.958.000 Rp 14.447.000
Style Tribute

The Motocross Giant 21 Envelope Clutch features a leather body, exterior front zip pocket, and flap top with magnetic closure. It carries a B condition rating.Original Accessories: This item has no other original accessories.Country of Origin: ItalyBoutique Ref: ST21758S123

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Double-B logo print silk twill scarf
Rp 5.221.000
Lane Crawford

Balenciaga demonstrates a visual play on this scarf, which features the label's double-B logo printed in a flip mirror effect.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Double-B logo print silk twill scarf
Rp 5.221.000
Lane Crawford

Balenciaga demonstrates a visual play on this scarf, which features the label's double-B logo printed in a flip mirror effect.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−66%
Balenciaga Crinkled Leather And Suede Hight Sneakers
Rp 3.019.000 Rp 8.926.000
Style Tribute
Kunjungi Toko
Balenciaga Sweater Jacket
Rp 135.000
Shopee

JAKET SWEATER BALENCIAGA Jaket kece buat di musim dingin... Size : All size Selama gambar di pajang, berarti stock masih ada...tinggal size nya aja tanyain ke admin. Barang yang kami pajang 100% real pict, barang beda sama model garansi retur silahkan di kembalikan. Kasi alternatif warna dan ukuran saat order di catatan (atau tanya admin karena perputaran stock kami lumayan cepat), stock habis, maka akan kami kirim random dengan model yang sama. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #myvolshop#myvfashion#myv#sweaterbalenciaga#balenciaga#sweaterimport

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Knife' extreme pointed toe ponte jersey boots
Rp 12.889.000
Lane Crawford

Setting the trend with its sharp V-shaped silhouette, these Balenciaga boots are rendered in stretch ponte jersey to sculpt a sleek, moulded fit.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Ville' velour boots
Rp 11.447.000
Lane Crawford

Crafted from velour to deliver a luxurious sheen, these Ville boots from Balenciaga are structured minimalistically to let the exquisite texture stand out. Standing upon a block heel for steady steps ahead, this pair will have you strutting on the streets in glamorous flair.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Black Aviator-style Sunglasses
Rp 5.600.000
Harvey Nichols

Balenciaga black metal sunglasses Logo-print dark grey lenses, black acetate pointed tips 100% UV protection

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Scarves' bijoux print silk twill cuff
Rp 7.214.000
Lane Crawford

Silk twill scarves are exquisitely looped around a brass open band to form this statement cuff by Balenciaga. Inspired by an original fabric swatch from Cristóbal's archives, this piece will lend your daily sets a lavish boost in the seasonal bijoux print.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−30%
Balenciaga bag
Rp 20.102.000 Rp 29.024.000
Fashionesta

Balenciaga. 100% Calfskin. Width: 37cm, Height: 24cm

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−43%
Balenciaga sunglasses
Rp 2.259.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 90% Plastic, 10% Metal.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−71%
Balenciaga Gold Printed Button Down Skirt
Rp 2.529.000 Rp 8.772.000
Style Tribute

MATERIAL: Fabric: 73% Silk, 27% Polyester; Shell: 100% SilkSIZE: IT40CONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−33%
Balenciaga Mustard Yellow Handbag
Rp 18.575.000 Rp 27.862.000
Style Tribute

CONDITION DETAILS: No signs of useMATERIAL: LeatherCOLOR: YellowDIMENSIONS: L30 x W6 x H18 CMINCLUDES: Dust Bag

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−77%
Balenciaga Black Top
Rp 1.600.000 Rp 6.966.000
Style Tribute
Kunjungi Toko
−43%
Balenciaga sunglasses
Rp 2.259.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 90% Plastic, 10% Metal.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−67%
Balenciaga Print Embellished A-line Dress
Rp 5.057.000 Rp 15.479.000
Style Tribute

MATERIAL : 90% Silk, 10% Rayon. LENGTH : 35". CONDITION : Pristine.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Hodie Cap /Sweater jumper /Premium
Rp 130.000
Shopee

Balenciaga Hodie Cap Super Premium Quality Product BALENCIAGA Unik dan simple, Sablon nya di kepala... Size : M dan L Selama gambar di pajang, berarti stock masih ada...tinggal size nya aja tanyain ke admin. Barang yang kami pajang 100% real pict, barang beda sama model garansi retur silahkan di kembalikan. Kasi alternatif warna dan ukuran saat order di catatan (atau tanya admin karena perputaran stock kami lumayan cepat), stock habis, maka akan kami kirim random dengan model yang sama. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #Balneciagahodie #Sweaterbalenciaga #Sweater #Sweaterimport #myv #myvfashion #myvolshop

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−4%
Balenciaga BALENCIAGA FEMME Fatale / Sweater premium / Fashion Hodie
Rp 115.000 Rp 120.000
Shopee

Buat yang suka keluar malam, wajib punya ini baju...tetep hangat + fashionable. Bahan nya tebal premium banget lah poko nya Size : All size LD 110cm , PJ 65 cm. Walau LD gede di pake ke badan kecil model nya tetap OK, ga perlu di rombak-rombak atau ke tukang jait. Selama gambar di pajang, berarti stock masih ada... Barang yang kami pajang 100% real pict, barang beda sama model garansi retur silahkan di kembalikan. Kasi alternatif warna dan ukuran saat order di catatan (atau tanya admin karena perputaran stock kami lumayan cepat), stock habis, maka akan kami kirim random dengan model yang sama. - Salam smart buyer - membeli = menyetujui syarat dan ketentuan di atas terima kasih #myvolshop#myvfashion#myv#bajubaru#bajuimport#grosirbaju#onlinegrosir#supplierfirsthand#grosirbandung#pasarbarubandung#bestseller#kekinian#bajuwanita#bajubangkok#fashion#onlineshop#grosirdanecer#Balenciaga#femmefatale

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−78%
Balenciaga Vintage Silk Drape Dress
Rp 2.271.000 Rp 10.319.000
Style Tribute

Balenciaga black colour silk with plain and lizard print MATERIAL: SilkCOLOR: BlackSIZE: IT38

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Kacamata Wanita Brown F Bc Ba4003 053 53
Rp 3.000.000
Tokopedia Official

dramatic, sculptural shapes created by balenciaga in 1918 remained at the forefront of fashion for the rest of the century. balenciaga eyewear today, boast both classic and futuristic styles to suit a wide spectrum of people. as a pioneer in fashion, balenciaga features a glamorous range of sophisticated eyewear.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−67%
Balenciaga Khaki Green Bermuda
Rp 1.703.000 Rp 5.315.000
Style Tribute

Balenciaga khaki green bermuda are knee-length and designed with a clean, loose-fitting silhouette .Wear yours to dinner with a cute blouse and sandals.Material: 55% polyester, 45% wool

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Cristobal Women EDT Parfum Wanita [100 mL] Ori Tester Non Box
Rp 350.000
Blibli

Balenciaga Cristobal Women EDT Parfum Wanita [100 mL] merupakan parfum wanita dengan unsur-unsur bunga yang menghasilkan aroma yang menggoda. Parfum dengan paduan intoksikasi freesia, hiasan manis menggoda dan anyelir klasik diperkuat oleh sifat jeruk bergamot dan nada hijau daun ara. Menghasilkan aroma feminin yang indah dan membangkitkan gairah dan glamour.Spesifikasi : Balenciaga Cristobal Women 100 ML EDT 100 mL Aroma : Intoxicating freesia, seductively sweet peony and classic carnation are enhanced by the citrus property of bergamot and the green note of fig leaf'cating freesia, seductively sweet peony and classic carnation are enhanced by the citrus property of bergamot and the green note of fig leaf'

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−63%
Balenciaga Green Polyester Pants
Rp 2.632.000 Rp 7.224.000
Style Tribute

MATERIAL: 55% Polyester; 45% Virgin WoolSIZE: IT40CONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−76%
Balenciaga High Strappy Suede Leather Sandals
Rp 2.890.000 Rp 12.383.000
Style Tribute

CONDITION: Never wornINCLUDES: Dust Bag

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−76%
Balenciaga Two Tone Lune Satchel
Rp 5.490.000 Rp 23.734.000
Style Tribute

SIZE: 36.3x19x19.8 cm, 14.25x7.5x7.75 inDROP LENGTH: 14cm, 5.5 inDUST BAG: YesCONDITION: Excellent

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−73%
Balenciaga Red, Grey And Black Pumps
Rp 3.767.000 Rp 14.447.000
Style Tribute

5 inches

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−61%
Balenciaga Green Classic Smart Phone Pouch
Rp 1.590.000 Rp 4.128.000
Style Tribute

MATERIAL: lambskin, leatherCOLOR: GreenCONDITION: ExcellentLxWxD: 13x8.2x0.5cmDUST BAG: YESBOX: YESCARD: YES

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−67%
Balenciaga Taupe Shoulder Bag
Rp 5.005.000 Rp 15.479.000
Style Tribute

This Taupe Shoulder Bag with golden buckle is perfect choice for casual style. It has been proportioned to be functional and stylish. Wear this BALENCIAGA's design together with a pair of slim-fit jeans and pumps. Dimensions: 11 x 8.5 Inches.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−30%
Balenciaga bag
Rp 13.269.000 Rp 19.153.000
Fashionesta

Balenciaga. Width: 25cm, Height: 22cm

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Scarf collar lambskin leather biker jacket
Rp 39.863.000
Lane Crawford

Bringing Balenciaga's scarf collar detail to the spotlight, this biker jacket is crafted from lambskin leather for a classic look even with the designer twist. With an array of pockets and an asymmetric hem to deliver a tough finish, this outerpiece exemplifies a Parisian punk aesthetic.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−43%
Balenciaga sunglasses
Rp 2.259.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 90% Plastic, 10% Metal.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Knife' jewellery print geometric jacquard mules
Rp 10.422.000
Lane Crawford

The sharp definition of keen knives inspired Balenciaga to present these Knife mules with an extreme point toe. Brimming with evening glamour in a jewellery print, this pair is detailed with ruches to project an illusion of being wrapped by a crepe scarf.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Drape hem metallic knit turtleneck sweater
Rp 13.345.000
Lane Crawford

Exemplifying Balenciaga's playful aesthetic, this sweater is a play on traditional garment rules with its front hem cut open and split in half. Crafted from metallic knit for an extra-bold visual effect, this piece is finished off with a high turtleneck for a stunning contrast.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−90%
Balenciaga Sleeveless Dress With Mettalic Purple Detail On Hem
Rp 1.827.000 Rp 18.317.000
Style Tribute

MATERIAL: 91% Virgin Wool; 6% Silk; 2% Polyester; 1% PolyamideSIZE: EU40CONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−80%
Balenciaga Stones Print Black jeans
Rp 1.755.000 Rp 9.184.000
Style Tribute
Kunjungi Toko
Balenciaga Tortoiseshell Cat-eye Sunglasses
Rp 4.461.000
Harvey Nichols

Balenciaga tortoiseshell acetate sunglasses Logo-print green lenses, designer-stamped arms 100% UV protection

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−9%
Balenciaga Branded Knit Sneakers Concept Wanita
Rp 320.000 Rp 355.000
Lazada
Kunjungi Toko
Balenciaga Tortoiseshell Cat-eye Sunglasses
Rp 3.987.000
Harvey Nichols

Balenciaga tortoiseshell acetate sunglasses Grey lenses, designer-stamped arms 100% UV protection

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−52%
Balenciaga sunglasses
Rp 1.880.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 100% Plastic.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Blue Campaign Logo Lounge Pants
Rp 3.389.000
Ssense

Relaxed-fit fleece lounge pants in blue. Elasticized waistband and cuffs. Logo printed in white and red at front. Tonal stitching.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−80%
Balenciaga Electric Blue Giant Work Bag
Rp 19.555.000 Rp 101.962.000
Style Tribute

MATERIAL: LambskinSIZE: 46x20x28 cm, 18x7.75x11 inDROP LENGTH: 10cm, 4 inDUST BAG: YESSERIAL: 1332110.417CONDITION: VERY GOODShow signs of wear throughout

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Campaign logo embroidered baseball cap
Rp 5.410.000
Lane Crawford

Balenciaga makes a statement with this baseball cap, which features the brand's embroidered logo in a campaign-inspired design.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Blue Campaign Logo Hoodie
Rp 4.135.000
Ssense

Long sleeve fleece hoodie in blue. Logo printed in white and red at chest and back. Kangaroo pocket at waist. Rib knit cuffs and hem. Tonal stitching.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−74%
Balenciaga Blue Pants with Faux Belt
Rp 1.445.000 Rp 5.573.000
Style Tribute

Cut from cotton, this jean-like blue pants is perfect for the casual lunch date or the afternoon shopping spree. A shiny, metallic blue ribbon sits snug around the waist-line, acting as a faux belt. Wear yours with metallic flats or shiny clutches.61% cotton, 39% polyester

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Logo badge enamelled cuff
Rp 7.973.000
Lane Crawford

Featuring the logo spelling across the design for a branded punch, this cuff from Balenciaga sports a car emblem-inspired design, intricately curved to wrap around the cuff.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Kacamata Wanita Brown F Bc Ba5003 047 53
Rp 3.000.000
Tokopedia Official

dramatic, sculptural shapes created by balenciaga in 1918 remained at the forefront of fashion for the rest of the century. balenciaga eyewear today, boast both classic and futuristic styles to suit a wide spectrum of people. as a pioneer in fashion, balenciaga features a glamorous range of sophisticated eyewear.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−70%
Balenciaga Bubble Print Dress
Rp 2.400.000 Rp 8.101.000
Style Tribute

MATERIAL: 100% PolyesterSIZE: EU34CONDITION: NEW WITH TAG

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−43%
Balenciaga sunglasses
Rp 2.259.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 100% Plastic.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−76%
Balenciaga Motocross Twiggy Bag Fabric with Leather Trims
Rp 11.609.000 Rp 48.448.000
Style Tribute

MATERIAL: Textile, leatherSIZE: 40x14x23 cm, 15.75x5.5x9 inDROP LENGTH: 20cm, 7.75 inDUST BAG: YESCARD: YESSERIAL: 170934CONDITION: EXCELLENTRemarks : No visible signs of wear. The size tag is missing but measures 68cm in circumference (Size M)

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−80%
Balenciaga Grey Dress with Zipper Detail
Rp 2.941.000 Rp 15.221.000
Style Tribute

Get this contemporary Balenciaga dress for a special occassion you are planing for. Style this grey dress with zipper detail with black pumps and a petite handbag.Made from 85% rayon, 15% poliammide.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−84%
Balenciaga White Striped Sleeveless Dress
Rp 3.509.000 Rp 22.702.000
Style Tribute
Kunjungi Toko
−75%
Balenciaga Pleated Faux Wrap Skirt
Rp 1.626.000 Rp 6.708.000
Style Tribute

MATERIAL: 100% SilkSIZE: EU40CONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−63%
Balenciaga Silk Dress
Rp 6.140.000 Rp 17.027.000
Style Tribute

BALENCIAGA SILKThis printed silk dress from Balenciaga Silk is as comfortable as it is chic. Toughen it up with a basic leather jacket and a pair of ankle boots.100% Silk

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Grey Logo Hoodie
Rp 4.745.000
Ssense

Long sleeve fleece hoodie in grey. Logo printed in black at chest. Kangaroo pocket. Rib knit cuffs and hem. Tonal stitching.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga 'Ville' velour boots
Rp 11.447.000
Lane Crawford

Boasting an elegant sheen from a velour upper, these Ville boots from Balenciaga are structured minimalistically to let the exquisite texture stand out. Standing upon a block heel for steady steps ahead, this pair will have you strutting on the streets in glamorous flair.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−35%
Balenciaga Paper Messenger Bag
Rp 7.017.000 Rp 10.835.000
Style Tribute

Balenciaga is definitely a fashion house that has earned itself some street cred with their popular motorcycle bags. The hardware on this piece keeps it edgy whilst the muted colour of the leather adds a light touch of femininity. As a cross body bag, this piece is perfect for running everyday errands.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−82%
Balenciaga Black Top With White And Blue Floral Print
Rp 929.000 Rp 5.160.000
Style Tribute

Balenciaga black floral silk tank topMATERIAL: SilkCOLOR: Black PrintedSIZE: FR38

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−40%
Balenciaga Limited Edition Aqua Giant Folder Tote
Rp 37.149.000 Rp 61.914.000
Style Tribute

Balenciaga Limited Edition modelCONDITION DETAILS: Light storage signsMATERIAL: Wrinkled LambskinCOLOR: GreenDIMENSIONS: L36 x W15 x H40.5 CM; Handle Drop 20 CMINCLUDES: Authenticity Card, Accessories, Tag, Dust Bag

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−57%
Balenciaga City Leather Medium Size Handbag
Rp 12.383.000 Rp 29.409.000
Style Tribute

MATERIAL: LEATHERSIZE:17x9,4x5,5 DUST BAG: YES

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−85%
Balenciaga Black Cigarette Pants
Rp 1.332.000 Rp 9.236.000
Style Tribute

MATERIAL: 100% WoolSIZE: EU36 COLOR: BlackCONDITION: Excellent

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−80%
Balenciaga Stones Print white jeans
Rp 1.755.000 Rp 9.184.000
Style Tribute
Kunjungi Toko
−73%
Balenciaga jacket
Rp 3.588.000 Rp 13.649.000
Fashionesta

Balenciaga. 100% Virgin Wool.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Mini Padlock All Afternoon Bag
Rp 18.678.000
Style Tribute

This handbag features a python leather with canvas detail, exterior front pocket, rolled leather handles, open top, and interior slip and zip pockets.Hand Drop: 7.00 cmOriginal Accessories: Shoulder Strap, MirrorCountry of Origin: France

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−43%
Balenciaga sunglasses
Rp 2.259.000 Rp 3.968.000
Fashionesta

Balenciaga. 100% Plastic.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−7%
Balenciaga B Skin Perfumed Shower Gel 200ml/6.7oz
Rp 631.000 Rp 678.000
Strawberrynet

A lavish fragranced shower gel Provides a gentle & thorough cleansing Instantly soothes both body & spirit Leaves skin fresh recharged & comfortable with a sensuous scent Suitable for all skin types

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Tortoiseshell Clubmaster-style Sunglasses
Rp 4.556.000
Harvey Nichols

Balenciaga tortoiseshell acetate sunglasses Dark grey lenses, gold tone frame trim, moulded nose pads, designer-stamped arms 100% UV protection

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Preloved 100% authentic
Rp 3.500.000
Shopee

Dapatnya hanya Tas. Dijamin ASLI 100%. Kondisi mulus banget. Bauk kulit lama di lemari. . #preloved #balenciaga #tasbalenciagaasli #authentic #jualtasbranded #balenciagaori #branded #barangbranded #tascoklat #klasik #vintage #tasvintage #ootd #prelovedbalenciaga

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−42%
Balenciaga Metalic Leather Ipad Cover
Rp 2.529.000 Rp 4.386.000
Style Tribute

W:21xH:25

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−77%
Balenciaga Orange Arena Flats
Rp 1.781.000 Rp 7.740.000
Style Tribute

MATERIAL: LeatherSIZE: 38 COLOR: OrangeCONDITION: Good

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−70%
Balenciaga Black Mani Raffia Cable Basket Tote Bag
Rp 6.579.000 Rp 22.186.000
Style Tribute

MATERIAL: RaffiaSIZE: 55x35 cm, 21.75x13.75 inDROP LENGTH: 12cm, 4.75 inDUST BAG: YESCONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−63%
Balenciaga Red Classic Day Hobo Bag
Rp 9.752.000 Rp 26.830.000
Style Tribute

MATERIAL: Textured GoatskinCONDITION: EXCELLENTLxWxD: 40cmx8cmx33cmcmDROP LENGTH: 26cmcmDUST BAG: YESCARD: YESSERIAL: 173081 213048

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Red Campaign Logo Hoodie
Rp 4.135.000
Ssense

Long sleeve fleece hoodie in red. Logo printed in white and blue at chest and back. Kangaroo pocket at waist. Rib knit cuffs and hem. Tonal stitching.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga "Elastic' hoop earrings
Rp 6.359.000
Lane Crawford

A reconstruction of the classic hoop, Balenciaga takes inspiration from elastic hair bands to present these earrings. Crafted from gold-plated brass, this statement pair is intricately curved to project a sculptural impression.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−74%
Balenciaga Ankle Wrap Peep Toes
Rp 2.013.000 Rp 7.740.000
Style Tribute

CONDITION: Never UsedINCLUDES: Dustbag

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−70%
Balenciaga Grey Pants
Rp 1.652.000 Rp 5.676.000
Style Tribute

MATERIAL: 95% Triacetate,5% PolyurethaneSIZE: EU34 COLOR: GreyCONDITION: Excellent

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Embellished oversized buffalo leather biker vest
Rp 58.029.000
Lane Crawford

This biker vest from Balenciaga is an elaborate design with patches that present a series of its most-visited shops around the world. Crafted from buffalo leather to display a tough vibe, this piece's heavily decorated, oversized frame will ensure your winter outfits receive showers of revering glances.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
−82%
Balenciaga Purple Skort
Rp 1.432.000 Rp 8.152.000
Style Tribute

MATERIAL: Shell: 100% Cotton; Lining:100% ViscoseSIZE: EU36CONDITION: EXCELLENT

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga "Elastic' single hoop earring
Rp 3.227.000
Lane Crawford

A reconstruction of the classic hoop, Balenciaga takes inspiration from elastic hair bands to present this earring. Crafted from silver-plated brass, this statement piece is intricately curved to project a sculptural impression.

Selengkapnya
Kunjungi Toko
Balenciaga Red Campaign Logo Lounge Pants
Rp 3.389.000
Ssense

Relaxed-fit fleece lounge pants in red. Elasticized waistband and cuffs. Logo printed in white and blue at front. Tonal stitching.

Selengkapnya